C-Zone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Film de promovare

In jos

Film de promovare Empty Film de promovare

Mesaj  Speedy Sam Iul 09, 2011 9:15 am

Dupa cum bine stiti vom face un film de promovare al serverului,scenariul este urmatorul ! Cine vrea sa se inscrie este rugat sa scrie aici Parere despre scenariu si ce rol ar dorii sa'l aiva si in ce zile e mai mult on dimineata/seara...

Totul incepe intr'o casa normala...o familie normala...deci protagonistul este John si in o prima scena se va certa cu tatal
sau numit Mike...ei se cearta inuntru unei case (SA FIE CASA JEG FOARTE NASPA NU UNA DE LUX ! Familia asta e una ft ft saraca).
Se cearta ei ce se cearta si intra mama lui in scena numita Helen...dialogul e urmatorul...
Vine john acasa si tatal sau e intins pe canapea "are dureri de spate"....
intra in casa john...bagi subtitrare si prim plan pe tata...
-tatal:au au au,spatele meu...
-john: tata !! Ce ai patit ?
-tatal: fiule,cat am putut,am muncit,si eu si mama ta,dar insa viata mea e pe sfarsite...va ramane pe mana ta familia aceasta,
asa ca ai face mai bine sa'ti gasesti ceva de munca repede...familia noastra depinde de tine...eu sunt bolnav cum sunt,mama ta
numai spun...tu esti speranta,fratele tau mic e inca la scoala si are nevoie de sprijin ! Esti speranta mea...
-john:tata ! Nu'ti face griji...ma voi ocupa eu de tot !
-helen:fiulee....
-john:mama !
Si aci da /crack helen ca si cum ar avea dureri de inima...si apoi o prima secventa la spital...apoi la cimitir john se duce si
o viziteaza...ajungand la mormantul ei zice urmatoarele lucruri:
-john: mama,nu te voi dezamagii ! voi avea eu grija de tot ! ITI PROMIT !

A 2-a scena...john de la cimitir merge la burger shot unde se intalneste cu ceva oameni ce "mananca" seful lor ce gateste in
bucatarie da /push mereu ca si cum ar gatii si un vanzator.....merge la vanzator si zice:
-john:buna ziua domnule,as dorii sa stiu unde as putea intalnii patronul restaurantului dumneavoastra.
-Vanzator:e in spate,stai ca ii zic ca il cauti: SEFU TE CAUTA UNU !
-john:mersi mult...
merge asta unde se gateste...ala numai da push si se intoarce si vorbeste cu john..
-john:buna ziua domnule..
-patron:zi repede,timpul inseamna bani ! nu am timp de pierdut cu cei ca tine !
-john:dar domnule...
-patron:zi odata !
-john:as dorii un post de munca domnule,FAC ORICE,orice numai ajutati'ma,familia mea e foarte saraca..
-patron:imi pare rau dar numai am bani de dat.
-john:va roog domnule !
-patron:iesi afara sau chem politia !

A 3-a scena arata un prim plan la mai multe locatii cu joburi ca sa arate ca asta a incercat disperat sa gaseasca ceva de munca.

1-well stacked pizza..
2-2 mecanici si o masina in "paint" si john ce vb cu ei...ca si cum ar fi un atelier..
3-armata
4-spital

A 4-a scena e asa...un prim plan cu john ce'si spune urmatoarele:
-Trebuie s'o fac,nu am incotro...nu pot sa'mi dezamagesc familia...i'am promis mamei !!!Trebuie sa ma ingrijesc de tatal meu
si de fratiorul meu mai mic...

si john pleaca inainte...merge la barul ala unde se ia jobul de Whore...si acolo sunt mai multe persoane...

a 5-a scena !

John intra in bar...acolo la intrare gaseste 2 body'guarzi si urmeaza acest dialog:
-B1:Hei tu,unde crezi ca mergi ?
-john:vreau doar sa vorbesc cu domnul Torello..
-B2:Care ar fi motivul ?
-john:as dorii ceva de munca...stiti voi..va rog lasati'ma sa intru.
-B1:intai sa te perchezitionez! NU MISCA !
-john:multumesc.

john intra ...inauntru gaseste mai multe fete dansand la bara...3 la numar...si inca vreo 4 persoanel pe acolo ce danseaza...
altii dau /wave...

merge in spate la torello...el are 2 body'guarzi inainte ce fac ca o usa la incapere acolo...acolo are 2 curve cu el...
cei 2 bodyguarzi de acolo o sa fie intrerpretati tot de ceilalti 2 de afara...john merge la ei si zice:
-john:va rog lasati'ma sa trec ! Domnule Torello !!!
-b1:baiatule nu e loc de tine aici,pleaca inainte sa te dam noi afara...bucura'te de atmosfera,plateste si pleaca.
-mr. torello:lasa baiatul sa treaca..

el trece si merge la el...torello sta pe /lay pe canapea si alea 2 whore danseaza /dance 4 in fata lui...

-john:domnule torello...sunt disperat,am nevoie de ceva urgent de munca..ORICE !
-torello:hmm,cum te numesti ?
-john:john domnule...
-torello:ei bine john...ar fi ceva,dar nu stiu daca sa am incredere in tine...
-john:domnule,va jur,fac orice,nu conteaza daca e legal sau ilegal...
-torello:okay,Serghey (unul din bodyguarzi) ! Du baiatu la duba si dai ce are nevoie...30 % din castig il tii tu,restul mi'l
aduci mie...daca te prinde careva nu ma cunosti,nu m'ai vazut niciodata sau familia ta va platii pentru tine.
-john:va multumesc mult domnule,nu va voi dezamagii !

Serghey pleaca cu john cu o motoreta...una mai jaf...si'l duce intr'un garaj intunecat...stiu deja ce garaj,am inspectat locu..
acolo va gasii o dubita neagra si da deschide usa din spate cu G si o va lasa deschisa...apoi va da /push...se va intoarce la
john si da iara /push...
-Serghey:vinde asta...pretul il stabilesti tu..nici prea mult nici prea putin...depinde cat vrei sa'ti iasa si tie...
-john:multumesc...

Scena 6:

Aici vom pune john mergand la un clan de baieti...ballas...o sa le dau skinuri de ballas se duce el si ii intreaba
-Baieti,scuze de deranj...ati dorii ceva...marfa ?
-ooo,sigur compadre...ce ai tu bun aici ?
-pai coca...mari...
-ok,luam tot...baieti,in seara asta petrecere.
-Wow,multam fain!

Scena 7 asta se intoarce la domn torello...tot la fel decor,aceleasi personaje ca in scena 5...

-mr.torello:oh john,deja te'ai intors ?
-john:domnule,am vandut tot...
-mr.torello:foarte bine,sti ceva ? un asemenea om bine svilupat ca tine nu ar trebuii sa faca treburi minuscule ca aceasta...
ce zici de ceva mai...banos ?
-john: sigur domnule...orice.
-mr.torello:In skate park,ne tot ataca unu "muncitoarele" cand incearca sa atraga clientii...rezolva'l te rog...sergey..da'i
ce are nevoie...

se duce sergey iar cu el in acelasi garaj...ia din duba cu /push...apoi da lu john cu /push..la care john:

-john:o...o arma ?
-sergey:da...ce credeai ? un vibrator ?
-john:nu dar...
-sergey:acum esti bagat peste cap in treaba asta,rezolva'l sau sefu...
-john:da da imediat,nu zice nimic sefului.

si john pleaca...se duce in skate park...acolo e o curva ce vorbea cu unu ce oprise cu masina pt servicii..
si ea vorbeste cu ala:
-Curva:buna frumosule...ai dorii un "blow Job"
-Client:care'i pretu ?
-Curva:150 $...pentru tine...
-Client:sigur...

cand sa urce vine unu din spate si ii da una la aia...ala pleaca cu masina in tromba...nici nu se uita...si incepe ala s'o bata
pana cand ajunge john si din spate ii trage una cu deagle'lul dat de sergey...(ii setam viata 1 la agresor asa moare din prima).

Scena 8:

John se intoarce acasa...tatal lui e mai bine..merge..si dialogul incepe:
-tatal:John,fiule,de cateva zile aduci bani intruna acasa,cum reusesti ? in ce te'ai bagat ?
-john:nimic tata,doar un job mai banos..ma ajuta un prieten.
-tatal:ce prieten ? ce job ??
-john:tata,te rog calmeaza'te,deocamdata nu iti pot spune...important ca tu si fratele meu sa fiti bine..
-tatal:iti multumesc pt tot ceea ce faci,medicamentele primite sunt magice,deja pot sa ma misc mai bine...

punem un dala negru ce scrie deasupra: DUPA 5 ani !

Scena 9:

Ajuns acolo torello nu e de gasit...cica s'a imbolnavit...sergey ii zice ca e la casa sa...si ca'l cauta,sa se duca la el..
Se duce john repede la casa lui torello,intra in ea iar acolo il gaseste pe torello in pat,/lay ...si incepe dialogul...
P.S:Camera e plina de persoane ! Ca si cum asta ar murii...si nu doar camera...si casa..

-Mr.Torello:Iesiti toti afara ! VA rog,am ceva de discutat cu john! John,baiatule,nu am copii,nevasta,nu am pe nimeni sa'i las
ceea ce am cladit in toti acesti ani cu sudoarea fruntii mele...esti un baiat bun,destept,am incredere in tine ca vei putea
conduce imperiul cladit pe mine cu atata sudoare...sergey iti va arata tot ce trb sa stii despre cum merg afacerile noastre..
fi foarte atent,nu te poti increde in nimeni !
-John:cum ? eu ? sef ? unde ?
-mr.torello:linisteste'te,te vei descurca de minune...voi face o sedinta maine,vor venii toti oamenii importanti din oras..
voi anunta ca tu imi vei fu succesorul si ca tu esti noul lider...
-john:eu ? cum ? nu stiu ce sa zic..
-mr.torello: va fi totul bine,nu'ti face griji..acum pleaca ...am nevoie de odihna..zi'le tuturor sa plece acasa,vreau sa mor
in liniste.

john iese din camera si zice..
-va rog iesiti toti afara,domnul torello va multumeste dar nu se simte mai bine daca voi va faceti griji pentru el...va roaga
sa va intoarceti acasa la copii vostri,sa aveti grija de familiile voastre si sa va bucurati de viata.

si toti se indreapta spre iesire...se urca in masini si pleaca...plecarea va fi spectaculoasa...scena asta o vom filma de noapte
mai fain...

Scena 10: Plecarea de la marele palat a tuturor...

Scena 11:John se intoarce la casa unde sunt parcate vreo 3 limuzine...in casa se vor gasii 12 oameni...
prima factiune care ar fi tattaglia:
acolo toti se intalnesc...preferabil sa fie niste scari,un fel de balcon de la care torello sa vorbeasca...toti ceilalti sa stea
jos...torello la balcon:

-torello:domnilor,v'am chemat aici..pentru a vi'l prezenta pe noul lider al organizatiei noastre,de astazi,toate afacerile noastre
vor fi ale sale,el va organiza totul,respectati'l pe el cum m'ati respectat pe mine...e un tanar capabil...va va surprinde
pe toti...john,urca te rog langa mine,asa toti vor putea vedea cine este noul lider !
asta urca pe scari,da /wave...iar torello spune:
-acum va rog bucurati'va de cina organizata in salon...va multumesc ca ati venit,asta doream sa va spun...

Speedy

Data de înscriere : 09/07/2011

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum