Reclamatie kill3r .. :) (By MaRiJuAnA se stie :D )
4 participanți
Pagina 1 din 1
Reclamatie kill3r .. :) (By MaRiJuAnA se stie :D )
Nick-ul tau in joc: MaRiJuAnA
Nick-ul celui pe care il reclami: Kill3r sau ceva de genu
Dovada(poze) : (sunt cam multe , o sa pun doar cateva) : https://2img.net/r/ihimg/g/580/samp053kp.png/
Descriere a situatiei: :-?? ma plimbam cu twix pe la area 51 , vine ne ataca fara sa avem wanted , il omor (stiu ca sunt bun ) ) si incepe sa faca ce se vede in poze
P.S : da , recunosc si eu l-am injurat pentru ca nu am ajuns sa ma injure un copil de 11-12 ani . Nu ii permit lu speedy sau lu crzk sa ma injure care cu ei ma cunosc de ceva vreme , si ii permit lui ?
Nick-ul celui pe care il reclami: Kill3r sau ceva de genu
Dovada(poze) : (sunt cam multe , o sa pun doar cateva) : https://2img.net/r/ihimg/g/580/samp053kp.png/
Descriere a situatiei: :-?? ma plimbam cu twix pe la area 51 , vine ne ataca fara sa avem wanted , il omor (stiu ca sunt bun ) ) si incepe sa faca ce se vede in poze
P.S : da , recunosc si eu l-am injurat pentru ca nu am ajuns sa ma injure un copil de 11-12 ani . Nu ii permit lu speedy sau lu crzk sa ma injure care cu ei ma cunosc de ceva vreme , si ii permit lui ?
marijuana- Mesaje : 4
Data de înscriere : 11/07/2011
aha
Am vazut si eu scena ca am dat mute la amandoi (marijuana si kill3r ) pentru injuraturi ..Eu spun asa Kill3r sa primeasca frumos un FPK deoarece da Wanted neavand ce face si lui marijuana un advertisemnt si lui kill3r tot un avcertisment
Ultima editare efectuata de catre fantomita in Lun Iul 11, 2011 10:25 am, editata de 1 ori
fantomita- Admin
Data de înscriere : 09/07/2011
Re: Reclamatie kill3r .. :) (By MaRiJuAnA se stie :D )
Propun FPK lui Kill3r,amandoi si-au primit mute ,deci in rest nimic.
PS:Va rog,m-am saturat deADVERTISMENT,se scrie AVERTISMENT/WARN.Advertisment=Reclama(in engleza)
PS:Va rog,m-am saturat de
crzk- Mesaje : 2
Data de înscriere : 09/07/2011
Subiecte similare
» RECLAMATIE CrazyBlue
» Model Reclamatie
» Reclamatie curatel
» Reclamatie Gun-Shop
» Reclamatie DB in fata la 24\7 !!!
» Model Reclamatie
» Reclamatie curatel
» Reclamatie Gun-Shop