C-Zone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Reclamatie kill3r .. :) (By MaRiJuAnA se stie :D )

4 participanți

In jos

Reclamatie kill3r .. :) (By MaRiJuAnA se stie :D ) Empty Reclamatie kill3r .. :) (By MaRiJuAnA se stie :D )

Mesaj  marijuana Lun Iul 11, 2011 8:39 am

Nick-ul tau in joc: MaRiJuAnA
Nick-ul celui pe care il reclami: Kill3r sau ceva de genu
Dovada(poze) : (sunt cam multe , o sa pun doar cateva) : https://2img.net/r/ihimg/g/580/samp053kp.png/
Descriere a situatiei: :-?? ma plimbam cu twix pe la area 51 , vine ne ataca fara sa avem wanted , il omor (stiu ca sunt bun Smile) ) si incepe sa faca ce se vede in poze
P.S : da , recunosc si eu l-am injurat pentru ca nu am ajuns sa ma injure un copil de 11-12 ani . Nu ii permit lu speedy sau lu crzk sa ma injure care cu ei ma cunosc de ceva vreme , si ii permit lui ?

marijuana

Data de înscriere : 11/07/2011

Sus In jos

Reclamatie kill3r .. :) (By MaRiJuAnA se stie :D ) Empty aha

Mesaj  fantomita Lun Iul 11, 2011 9:28 am

Am vazut si eu scena ca am dat mute la amandoi (marijuana si kill3r ) pentru injuraturi ..Eu spun asa Kill3r sa primeasca frumos un FPK deoarece da Wanted neavand ce face si lui marijuana un advertisemnt si lui kill3r tot un avcertisment

Ultima editare efectuata de catre fantomita in Lun Iul 11, 2011 10:25 am, editata de 1 ori

fantomita
Admin

Data de înscriere : 09/07/2011

Sus In jos

Reclamatie kill3r .. :) (By MaRiJuAnA se stie :D ) Empty Re: Reclamatie kill3r .. :) (By MaRiJuAnA se stie :D )

Mesaj  crzk Lun Iul 11, 2011 9:44 am

Propun FPK lui Kill3r,amandoi si-au primit mute ,deci in rest nimic.
PS:Va rog,m-am saturat de ADVERTISMENT,se scrie AVERTISMENT/WARN.Advertisment=Reclama(in engleza)

crzk

Data de înscriere : 09/07/2011

Sus In jos

Reclamatie kill3r .. :) (By MaRiJuAnA se stie :D ) Empty Re: Reclamatie kill3r .. :) (By MaRiJuAnA se stie :D )

Mesaj  edy Lun Iul 11, 2011 11:27 pm

Kill3r va primi warn , #TC
edy
edy
Admin

Data de înscriere : 01/07/2011
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

https://czone.123.st

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum