C-Zone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Reclamatie curatel

2 participanți

In jos

Reclamatie curatel Empty Reclamatie curatel

Mesaj  Tcpics Lun Iul 11, 2011 9:51 am

Nick-ul tau in joc:TcpIcs
Nick-ul celui pe care il reclami:Curatel
Dovada(poze): Reclamatie curatel Samp198s
Descriere a situatiei: Pai i-am lovit masina, bineinteles mergea iregulamentar(pe banda cealalta) si eu fara sa-l vad l-am lovit.Apoi s-a dat jos din masina si a inceput sa traga, a incercat in mine dar a nimerit in masina si mi-a luat foc.Mi-a stricat sa-mpul pentru asta.Am luat crash si acum din crash in crash... Ba chiar mi s-a blocat in sa-mp...Cer ban permanent, sunt intr-o factiune pajnica, nu ma iau de el, nu se ia de mine.Si-n plus, mi-a stricat sa-mpul Smile Nu i-am facut nimic si se trezeste pustanul sa ma ia pe mine la rost sa dovedeasca ca e in ballas si ca ia arme din hq si face ce vrea...Baiatul are probleme la cap, poate il linisteste un ban Wink Taxi Company n-are legatura cu mafiile, deci nu e o factiune care sa fie atacata.Asa a mai facut si Twix dar n-am poza cu el.Nenorocitii astia cu probleme la cap ca Twix si curatel scot arma orice le-ai face, si daca treci pe langa ei facandu-ti treaba, nu te lasa, trag in tine cu arma! De fapt trag in masina, in roti nimeresc cel mai adesea.Asta e abuz!

Tcpics

Data de înscriere : 10/07/2011

Sus In jos

Reclamatie curatel Empty hopa hopa

Mesaj  fantomita Lun Iul 11, 2011 10:30 am

Nu te gandi la ban ...ca nu va primi in primul rand politstii ce mai sunt pe sv daca nu verifica si nu dau amenzi la cine merge pe contrasens ??? In al-2-lea rand curatel poii tu ai fsot vinovat de tot incidentul (curatel) de ce mergi neregulamentar ?? Eu spun de un WARN .Curatel ai grija sa nu mai intrii in belele

fantomita
Admin

Data de înscriere : 09/07/2011

Sus In jos

Reclamatie curatel Empty Re: Reclamatie curatel

Mesaj  Tcpics Lun Iul 11, 2011 10:49 am

Atacul unei factiuni pajnice fara motiv nu se pune? A incercat sa ma omoare pe mine, altfel nu ar fi bubuit masina daca vroia sa traga la roti!

Tcpics

Data de înscriere : 10/07/2011

Sus In jos

Reclamatie curatel Empty Re: Reclamatie curatel

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum